header afbeelding
Neem contact met ons op Informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief? Vul dan hieronder uw e-mailadres in.

Ziegler Brandweertechniek Vacatures

Werken bij Ziegler

Ziegler Brandweertechniek B.V. met de hoofdvestiging in Winschoten en een service en onderhoud vestiging te Breda, is een vooruitstrevende bouwer en een producent van technisch hoogwaardige brandweervoertuigen. Ziegler Brandweertechniek B.V. ontwikkelt en produceert met ruim 70 medewerkers custom-made brandweervoertuigen. Wij leveren aan korpsen binnen geheel Nederland en Scandinavië met een compleet pakket aan handelsartikelen en servicediensten. Vanwege een toename van de bedrijfsactiviteiten zijn wij op zoek naar gedreven kandidaten voor de volgende functie:

Vacatures

 

Software Engineer

‘een veelzijdige functie bij een uniek bedrijf’

Doel

Als Software Engineer is het voornamelijk jouw doel software te ontwikkelen voor blusinstallaties in samenwerking met de Electrical Engineers en Mechanical engineers.

De rol

Je ontwikkelt software voor de blusinstallaties waarbij je nauw samenwerkt met het team van Engineers. Daarnaast ben je bezig met het bedenken van technische oplossingen, het optimaliseren van bestaande systemen, het ondersteunen van de productie en het assisteren van de service afdeling tijdens complexe storingen. Daarnaast ben je ook bezig om verkoopondersteunende werkzaamheden te verrichten met opdrachtgevers. De door jouw bedachte systemen worden in huis gebouwd en je bent van begin tot eind betrokken bij de projecten.

Jouw profiel

Je beschikt over een afgeronde hbo-studie (bij voorkeur Elektrotechniek of Mechatronica). Je bent proactief, initiatiefrijk en daarnaast:
• Heb je affiniteit met industriële software ontwikkeling (Siemens PLC, TIA Portal, SIMATIC)
• Heb je ervaring met C+, C++;
• Ben je organisatorisch sterk en beschik je over probleemoplossend en een analytisch vermogen.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever Ziegler Brandweertechniek B.V. is een vooruitstrevende bouwer en producent van brandweervoertuigen. Als partner voor de brandweer levert Ziegler tevens een compleet pakket aan handelsartikelen en servicediensten. Het beleid is gericht op een perfecte service en een continu streven naar kwaliteit op het hoogste niveau.

Aanbod

Een uitdagende en brede functie, met vrijheid om initiatieven te nemen en jezelf te blijven ontwikkelen. Je werkt met een enthousiast en professioneel team in een informele, no-nonsense cultuur. Daarnaast biedt de opdrachtgever uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 

Stage

Op de afdelingen productie, service of logistiek en verkoop zijn stageplaatsen beschikbaar voor gemotiveerde MBO-studenten en HBO-studenten.

Indien u geïnteresseerd bent in een stage of afstudeeropdracht bij Ziegler Brandweertechniek kunt U een CV sturen naar info@ziegler-nl.com , wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met U op indien wij een plaats ter beschikking hebben.