header afbeelding
Neem contact met ons op Informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief? Vul dan hieronder uw e-mailadres in.

Ziegler Brandweertechniek Vacatures

Werken bij Ziegler

Ziegler Brandweertechniek B.V. met de hoofdvestiging in Winschoten en een service en onderhoud vestiging te Breda, is een vooruitstrevende bouwer en een producent van technisch hoogwaardige brandweervoertuigen. Ziegler Brandweertechniek B.V. ontwikkelt en produceert met ruim 70 medewerkers custom-made brandweervoertuigen. Wij leveren aan korpsen binnen geheel Nederland en Scandinavië met een compleet pakket aan handelsartikelen en servicediensten. Vanwege een toename van de bedrijfsactiviteiten zijn wij op zoek naar gedreven kandidaten voor de volgende functie:

Vacatures

Inkoper

‘een veelzijdige functie bij een uniek bedrijf’

Opleidingsniveau

Ziegler is op zoek naar een enthousiaste man/vrouw met HBO werk- en denkniveau die als spin in het web zorgt dat alle partijen over de nodige materialen beschikken.

Kennis van SAP is een pre, inkoopervaring is vereist.

Onze verwachtingen

Je bent een echte teamplayer die goed kan organiseren en multi-tasken. Dagelijks zal er sprake zijn van spoedgevallen maar jij weet  hoe je prioriteiten moet stellen. Je kunt goed en snel schakelen tussen diverse activiteiten en houdt overzicht van wat er nog moet gebeuren. Ook moet je bij uitstek een teamplayer zijn, zoals je je kunt voorstellen hangt er veel af van het tijdig bestellen en laten leveren van de goederen. Er zijn veel mensen afhankelijk van jou.

Werkzaamheden o.a.

Via het ERP-systeem (SAP) wordt vraag naar goederen gecreëerd en wij zijn op zoek naar iemand die met veel snelheid en nauwkeurigheid zorgt dat de goederen tijdig op de juiste plek terecht komen. Dit zijn zowel goederen voor de eigen productie als goederen bedoeld voor de verkoop. Je hebt veelvuldig contact met leveranciers over de te leveren goederen en met projectleiders over de timing van de goederen.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden en wil je reageren? Neem dan contact op met Annemiek Stuut, 0597-456872 a.stuut@ziegler-nl.com of kijk op: www.zieglerbrandweertechniek.nl

 

Stage

Op de afdelingen productie, service of logistiek en verkoop zijn stageplaatsen beschikbaar voor gemotiveerde MBO-studenten en HBO-studenten.

Indien u geïnteresseerd bent in een stage of afstudeeropdracht bij Ziegler Brandweertechniek kunt U een CV sturen naar info@ziegler-nl.com , wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met U op indien wij een plaats ter beschikking hebben.