header afbeelding
Neem contact met ons op Informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief? Vul dan hieronder uw e-mailadres in.

Ziegler Brandweertechniek Vacatures

Werken bij Ziegler

Ziegler Brandweertechniek B.V is een vooruitstrevende bouwer en producent van brandweervoertuigen. Als partner voor de brandweer levert Ziegler tevens een compleet pakket aan handelsartikelen en servicediensten. Het beleid is gericht op een perfecte service en een continu streven naar kwaliteit op het hoogste niveau. Vanwege een toename van de bedrijfsactiviteiten zijn wij op zoek naar gedreven kandidaten voor de volgende functies:

Vacatures

Inkoper

Ziegler is op zoek naar een enthousiaste man/vrouw die als spin in het web zorgt dat alle partijen over de nodige materialen beschikken. Via het ERP-systeem wordt vraag naar goederen gecreëerd en wij zijn op zoek naar iemand die met veel snelheid en nauwkeurigheid zorgt dat de goederen tijdig op de juiste plek terecht komen. Dit zijn zowel goederen voor de eigen productie als goederen bedoeld voor de verkoop. Je hebt veelvuldig contact met leveranciers over de te leveren goederen en met projectleiders over de timing van de goederen. Affiniteit met automotive is een pre, kennis van materialen en producten is vereist.

Je moet goed kunnen organiseren, multitasken en prioriteiten stellen, dagelijks zal er sprake zijn van enkele spoedgevallen, waardoor je goed moet kunnen schakelen tussen diverse activiteiten. Ook moet je bij uitstek een teamplayer zijn, zoals je je kunt voorstellen hangt er veel af van het tijdig bestellen en laten leveren van goederen en zijn veel mensen afhankelijk van jou.

Ben je enthousiast geworden en wil je reageren? Neem dan contact op met Frans Stienstra, 0597-456875.

Stage

Op de afdelingen productie, service of logistiek en verkoop zijn stageplaatsen beschikbaar voor gemotiveerde MBO-studenten en HBO-studenten.

Indien u geïnteresseerd bent in een stage of afstudeeropdracht bij Ziegler Brandweertechniek kunt U een CV sturen naar info@ziegler-nl.com , wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met U op indien wij een plaats ter beschikking hebben.