header afbeelding
Neem contact met ons op Informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief? Vul dan hieronder uw e-mailadres in.

Tankautospuiten

Wij kunnen voor u een tankautospuit geheel op maat maken, maar wij kunnen ook een standaard voertuig leveren genaamd de Azset. Of u nu een standaard of geheel op maat gemaakte tankautospuit wenst, onze voertuigen zijn altijd voorzien van de high tech Ziegler innovaties.


Euro 6

Sinds 1 januari 2014 moeten nieuwe brandweervoertuigen aan de Euro 6 eisen voldoen. Ziegler Brandweertechniek heeft de eerste Euro 6 voertuigen inmiddels afgeleverd. Wij streven ernaar om ook op de Euro 6 chassis verschillende cabine varianten te kunnen aanbieden.

De nieuwe Ziegler Z-Cab manschappencabine op een MAN TGM 4x4 Euro 6 chassis, de Z-Cab manschappencabine is beschikbaar op alle chassismerken:

 


Azset

Ziegler heeft, in samenwerking met Mercedes-Benz, een standaard tankautospuit ontwikkeld op basis van een Mercedes Atego. Door de standaard componenten zijn de levertijd en prijs gunstiger dan bij een concurrend voertuig. Een Azset voertuig is gemiddeld 10% goedkoper dan een vergelijkbaar concurrerend voertuig.

Een Azset is er in twee uitvoeringen Basic en Comfort.

Azset Basic:

De Azset Basic is volledig toegespitst op brandweerkorpsen die een standaard voertuig willen tegen de scherpste prijs dat geheel voldoet aan het BZK-bestek en de EN 1846 normen, zonder poespas, snel te leveren, maar wel opgebouwd uit kwaliteitsonderdelen. Ook bedrijfsbrandweerkorpsen en gemeenten met een beperkt budget vinden in de Azset Basic een perfecte tankautospuit.

Azset Comfort:

De Azset Comfort richt zich op klanten die een uitontwikkeld product willen kopen en het wiel niet opnieuw willen uitvinden. Prijs en levertijd zijn belangrijk, evenals enkele slimme en comfortverhogende zaken, zoals geluidsisolatie, maximale ruimtebenutting in de manschappencabine, flexibel in te delen materieelruimte, opstapkleppen en een Allison automaat met vloeistofkoppeling.

  

Azset van brandweerkorps Goes.                                               Azset van brandweerkorps Heiloo. 


Een aantal tankautospuiten die zijn gebouwd naar de wensen van de klant.

 

Tankautospuit Volvo FMX Schouwen Duiveland                             Tankautospuit Volvo FL Wagenborgen


 

Tankautospuit DAF LF Haaglanden                                             Tankautospuit Mercedes-Benz Atego Rilland