Language
https://www.zieglerbrandweertechniek.nl/mediathek/ziegler-abbildung-z-control-bedientafel.jpg

Ziegler presenteert nieuwste generatie Z-Control

05. Mei 2020 | Persberichten

Giengen, April 2020 – Vanwege de snelle verspreiding van het coronavirus, is 's werelds toonaangevende brandweerbeurs INTERSCHUTZ uitgesteld naar 2021.

Het motto, “#whateverthechallenge”, die is afgekondigd voor dit evenement is echter nog steeds een leidraad voor ZIEGLER. Het bedrijf presenteert nu de nieuwste innovaties in het kader van de "Innovation Rollout 2020". Nadat de nieuwste generatie ALPAS op de markt is geïntroduceerd, gaat de uitrol nu verder met de presentatie van het nieuwe Z-Control.

Het constructie- en het ontwerpteam van de ZIEGLER Groep heeft het Z-Control naar een hoger niveau getild, rekening houdend met de praktische ervaring, feedback van klanten alsmede de laatste trends en ontwikkelingen.

Natuurlijk heeft het nieuwe Z-Control enkele voordelen ten opzichte van het vorige Z-Control. Welke deze precies zijn, wordt duidelijk weergegeven in de volgende 10 punten:

  1. Identieke gebruikersinterface voor alle voertuigen en componenten van de ZIEGLER-groep: zowel voor de Ultra Power als voor de Z-Klasse, voor een standaard voertuig en voor een blusmonitor.
  2. Veilige bediening, handschoenvriendelijke en intuïtieve gebruikersinterface (door middel van oplichtende knoppen en animaties verschijnen de bechikbare functies): alleen de functies die kunnen worden geactiveerd verschijnen op de interface.
  3. Een hulpsysteem voor waarschuwingen, fouten, statusweergaven en andere informatie.
  4. Trainingsmodus mogelijk - het gehele systeem (het voertuig) kan eventueel worden ingesteld op trainingsmodus en de bediener kan bijvoorbeeld een gesimuleerde schuiminzet uitvoeren.
  5. De behuizingen bestaan uit ieder een schaal (in tegenstelling tot twee schalen voorheen) en afgedicht met het besturingssysteem folie. Daarom zijn de bedieningsunits absoluut waterdicht in zowel verticale als horizontale posities.
  6. Maximale flexibiliteit bij de combinatie van functies door middel van modules die afzonderlijk kunnen worden gecombineerd in verschillende behuizingen of operationele bedieningspanelen. Deze kunnen worden gebruikt in standaard- of speciale voertuigen en in het dashboard van de nieuwe Z-Klasse.
  7. Nieuwe reeks van mobiele intelligente bedieningseenheden, zoals Plug'n'Play of Multi-Connect interfaces zijn beschikbaar op producten en voertuigen op verschillende manieren.
  8. Ergonomische bevestigingen om ervoor te zorgen dat de bedieningseenheid comfortabel in de hand ligt.
  9. Geïntegreerde telematica functie voor toekomstige toegang tot alle belangrijke gegevens.
  10. Flexibel uitbreidbaar conform klanteisen – indien nodig, kunnen veel functies worden gewijzigd, vervangen of later worden toegevoegd.

 

Ziegler News

Voertuig afleveringen