Language

Over Ziegler

Waar staan wij voor, waar willen wij heen

Een brandweervoertuig is een investering in de toekomst. Omdat onze klanten vertrouwen op deze investering, garanderen wij maximale kwaliteit en innovatie. Dit betekent: perfecte afwerking, extreme stabiliteit, optimale corrosiebescherming en een grote flexibiliteit ten aanzien van individuele wensen van de klant. Als aanvulling hierop hebben wij een uitgebreid scala aan brandweertechnische accessoires die eveneens voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.

Als lid van de CIMC-groep biedt Ziegler het beste en meest concurrerende portfolio op het gebied van brandbestrijding. Ons voornaamste doel is het beschermen van de openbare veiligheid en veilige werkplekken voor de werknemers van de Ziegler-groep.

wofuer wir stehen
wir sind teil einer starken gruppe
Wij zijn onderdeel van een sterke groep

Sinds 2013 maakt Ziegler Brandweertechniek B.V. deel uit van de China International Marine Containers (GROUP) Ltd. (CIMC) – de wereldwijd leidende aanbieder van logistieke en energie-apparatuur. Als onderdeel van deze sterke groep profiteren wij van talloze synergievoordelen.

Geschiedenis Ziegler Brandweertechniek B.V.

1795 Oprichting klokkengieterij A.H. van Bergen
1830 Levering eerste brandspuit
1862 Opening tweede gieterij
1883 Nieuwe constructie brandspuiten
1929 Opening filiaal Bilthoven “Koninklijke fabriek van Auto-, motor- en handbrandspuiten firma H.T. & A.H. van Bergen.
1952 Opening carrosseriefabriek in Winschoten, onder de naam Berwi
1975 Verkoop Berwi aan Noord Nederlandsche Machinefabriek te Winschoten. Overname door Ajax-De Boer en Ziegler.
1980 Andries van Bergen stapt uit het bedrijf.
1982 De carrosseriefabriek gaat verder onder de naam “Ajax-Ziegler”.
1992 Ziegler neemt alle aandelen over en de carrosseriefabriek gaat verder onder de naam Ziegler Brandweertechniek B.V.
2013 Onderdeel CIMC

Geschiedenis Albert Ziegler GmbH
Duurzaamheid: dat is, de toekomst veilig te stellen. Niet alleen voor jezelf.

Kwaliteit, Milieu en Compliance

zertifizierte qualitaet

Voor Ziegler is het voortdurend bewijzen van onze kwaliteit heel vanzelfsprekend. Door middel van het kwaliteitsmanagementsysteem volgens DIN ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 en VCA* 2008/5.1 garanderen wij onze klanten dat alle productieprocessen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

umweltmanagement

Ook de bescherming van het milieu is een integraal onderdeel van het door ons gevoerde beleid. Wij zorgen ervoor dat de geldende wettelijke verplichtingen en milieutechnische eisen worden nageleefd.

Onze leveranciers worden met zorg geselecteerd, zodat onze klanten er blindelings op kunnen vertrouwen dat onze producten voor de volle 100% voldoen aan de geldende kwaliteits- en milieueisen.

compliance

Ziegler streeft ernaar om gelijke kansen op de markt te bewerkstelligen en om ervoor te zorgen dat er beslissingen worden genomen op basis van objectieve criteria. Om dit te realiseren worden wettelijke regels zoals omschreven in onze compliance richtlijnen nageleefd.